Via mina erfarenheter från läkemedels- och kärnkraftsbranschen började jag som projektledare på Diadrom 2018. Att ett år senare få möjligheten att vara t.f. gruppchef och då även ingå i ledningsgruppen var en chans som jag inte kunde missa. Då kände jag att jag verkligen hittat min position och en roll som jag trivs fantastiskt bra i.

Det bästa med Diadrom är att det alltid finns en lösning! Har jag den inte själv så har någon medarbetare det, eller så gör vi arbetet tillsammans och hittar lösningar längs vägen. Alla som jobbar på Diadrom jobbar hårt för att leverera lösning till kunder, antingen på plats ute hos kund eller på våra in-house uppdrag. Att sedan samla alla för ett gemensamt möte med efterföljande aktivitet så som AW, middag eller något mer fysiskt är underbart. Alla bidrar till en bra stämning och mina medarbetare är de bästa!

På fritiden umgås jag med min familj, med två små barn blir det mycket familjeliv. Jag tycker om att paddla, cykla och även vinterbada. På somrarna försöker vi komma ut så mycket som möjligt i vår segelbåt, även om det bara blir 30 minuter utanför hemmahamnen. 

emma.sjostrom@diadrom.se

0707 - 89 92 05

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Diadrom?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@diadrom.se