Carl Johan Andersson

Carl Johan Andersson

VD

Började på Diadrom 2011 och har haft roller som gruppchef och konsult på deltid, samt COO innan jag fick möjlighet att ta rollen som VD 2019. Jag började min karriär på Volvo Parts som kravingenjör där jag arbetade med utveckling av AB Volvos diagnostiklösningar för eftermarknad. Att arbeta med diagnostiklösningar inom fordonsindustrin har legat mig varmt om hjärtat sedan dess och är något jag fortsatte med på Volvo Parts i olika roller innan jag fick möjligheten att börja på Diadrom.

Jag har alltid gillat Diadrom som företag, även när jag arbetade på kundsidan på Volvo Parts. Diadrom har för mig alltid stått för hög kvalité och duktiga medarbetare, så när jag fick chansen att börja på Diadrom blev jag väldigt glad. Diadrom är det lagom stora specialistkonsultbolaget med en härlig familjär stämning där alla kan känna att de kan vända sig till vem som helst för att be om hjälp.

På fritiden föredrar jag att umgås med sambo, tre barn, en hund och en katt, och jag spenderar det mesta av min lediga tid med familjen. När solen tittar fram åker jag gärna med min motorcykel.

carl.johan.andersson@diadrom.se

+46 733 31 11 13

Jobbar du redan på Diadrom?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@diadrom.se